Szakvélemény Kalo végleges szőrtelenítő

Az ön kosara üres!
Főoldal Akciók Tanácsok, leírások A vásárlás menete
 
[PDF]

Szakvélemény Kalo végleges szőrtelenítő

Kalo klinikai vizsgálat

 

(A moszkavai I. M. Sechenov klinikán szervezve 2000. október 31-én.)

 

Összegzés
(A Kalo szőrnövekedésgátló kísérleti eljárásának összefoglalója.)


Módszertan

Tizenhét 33- 58 életév közötti nő vett részt a megfigyelésben. A teszt alanyainak mindegyike testének különböző részein bőséges szőrnövekedéstől szenvedett. Már 13-35 éve szenvedtek a nemkívánt szőrtől. Az összes megfigyelt nő próbálkozott már előzőleg különböző szőreltávolítási módszerekkel, mint a borotválás, csipeszelés, elektrolízis és különböző depiláló krémek. Az előző eltávolító technikákkal a szőrtelenítés gyakorisága változatos, van aki naponta, van aki évente egyszer végezte. A megfigyelés során a szőrtelenítést a moszkvai orvosi akadémia I. M. Sechenov Bőrgyógyászati Klinikáján végezték a Nisim International által fejlesztett Gigi névre hallgató gyantával. A gyantázást követő első napon a Kalo szőrnövekedésgátlót háromszor 15 percig alkalmazták. A következő napon szintén 3X 15 percig használták.

 

Eredmények

Négy résztvevő a hónaljnál végezte a megfigyelést. Mindegyikük hat teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Mind a négy nőnél jelentős csökkenés volt megfigyelhető a szőrtelenítés gyakoriságában, a kezdeti kéthetenkénti gyakoriság 5-6 hetenkéntire csökkent. Ez alátámasztja a szőrnövekedés lassulását a hónalj területén. Mindegyik páciens 65-75%-os négyzetcentiméterenkénti szőrcsökkenést mutatott. További eredményként mind a négyen az újranövő szőrszálak halványabbá válását regisztrálták.

 

Öt résztvevő hölgy a lábszáron történő szőrtelenítést tanulmányozta. Mindegyikük 6-7 teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Náluk jelentősen csökkent a szőrtelenítések gyakorisága, kéthetenkénti egyszeri alkalomról 5-6 hetenkéntire. Ez bizonyítja a szőrnövekedés lassulását a lábakon. Az összes páciens 50-65%-os négyzetcentiméterenkénti szőrcsökkenésről számolt be. Továbbá az összes hölgy tapasztalta, hogy a visszanövő szőrszálak halványodtak.

 

Három résztvevő a bikinivonalban végezte a megfigyelést. Mindegyikük 6-7 teljes szőrtelenítésen és Kalo kezelésen esett át. Lassú csökkenést tapasztaltak a szőrnövekedés gyakoriságában, három hetenkénti alkalomról négyhetenkénti alkalomra változott. Ez körülbelül 20-40%-os enyhe csökkenést mutat a bikinivonalban vizsgált 1 négyzetcentiméteres területen. A nők itt is tapasztalták az újranövő szőrszálak halványodását.

 

Öt résztvevő az arc és a nyak területét figyelte meg. Mindegyikük 6 teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Kettő hölgy csekély lassulást tapasztalt a szőr növekedésében, a szőrtelenítés gyakorisága egy héttel csökkent. A másik három páciensnél nem tapasztaltak jelentős változásokat. Három résztvevő nőnél tapasztaltuk a pigmentáció halványodását, a másik kettőnél nem volt jelentős változás. A vizsgált 1 négyzetcentiméteres területen 15-30%-os szőrcsökkenés volt megfigyelhető.

 

A teszt összes résztvevője elégedett volt a használat egyszerűségével és a Kalo szőrnövekedésgátló szer kedvező hatásával. A megfigyelés alatt egyetlen résztvevőnél sem volt tapasztalható mellékhatás.

A teszt lehetővé tette, hogy bemutassuk a Kalo viszonylag magas hatékonyságát az alkaron és lábon alkalmazva, valamint kevésbé észrevehető szőrcsökkenést a bikinivonal és az arc területén.

 

 


Akciós termékeink:

Holt-tengeri fürdősó (natúr 1 kg.)

AKCIÓ
-22%
Akciós Ára: 1490 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri fürdőcsomag

AKCIÓ
-6%
Akciós Ára: 3950 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri ajándékcsomag Férfiaknak

AKCIÓ
-7%
Akciós Ára: 4790 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri női szépség csomag

AKCIÓ
-9%
Akciós Ára: 5260 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri életérzés csomag

AKCIÓ
-5%
Akciós Ára: 6500 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri arcápolási csomag

AKCIÓ
-9%
Akciós Ára: 6320 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós Holt-tengeri családi csomag

AKCIÓ
-12%
Akciós Ára: 11920 Ft
db.
Több Jana termék...
 
Adatvédelmi nyilatkozat  |   Üzletszabályzat (ÁSZF)  |   Szállítási feltételek  |   Kapcsolat
© szepsegeswebaruhaz.hu minden jog fenntartva! Honlapkészíés: - XLS.HU -
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk