Webáruház üzletszabályzat

Az ön kosara üres!
Főoldal Akciók Tanácsok, leírások A vásárlás menete
 
[PDF]

Webáruház üzletszabályzat

( a webáruházban található termékek értékesítési feltételei )

 1. Az Eladó adatai

  A webáruházban található termékeket a Jana Beauty Kft. (továbbiakban: "Eladó") forgalmazza.

  Az Eladó részletes adatai és elérhetősége:

  cégnév: Jana Beauty Kft.

  székhely:  1142 Budapest, Gyetva utca 4.

  adószám:  HU 12729924-1-42

  képviseli:  Vargha Katalin

  e-mail cím: info@holttenger.hu

  telefon/fax:  06-1-223-1768

 2. A webáruházat üzemelteti:

  cégnév: 
  Jeriko Blue Kft.

  székhely: 
  1142 Budapest, Dorozsmai u. 11/a

  adószám: 
  12481187-2-42

  képviseli: 
  Nagy Béla

  e-mail cím:
  info@szepsegeswebaruhaz.hu 

  telefon/fax: 
  +36 1 220 1498

 3. Webáruházunkat vásárlóink kényelmesebb, pontosabb kiszolgálása érdekében fejlesztettük ki.
  Kérjük, amennyiben vásárlója, aktív felhasználója szeretne lenni a webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket valamint jelen Üzletszabályzatunkat és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.A webáruházban vásárolni csak regisztrációt követően lehetséges.

 4. A webáruház használatával kapcsolatosan részletesebb magyarázatot a Webáruház működése menüpontban talál.

 5. A termékek leírása

  A termékek tulajdonságait, jellemzőit a Termékek termékcsoportok szerint rendezett oldalain, az adott árucikkre vonatkozó konkrét oldal tartalmazza. A közölt adatok tájékoztató jellegűek.

 6. A termékek ára, fizetési feltételek

  A termékek mindenkor hatályos vételárát a termékek adatlapja tartalmazza. A termékek mellett feltüntetett ár bruttó vételár, vagyis tartalmazza az általános forgalmi adót.

 7. A vételár kiegyenlítése :

  Utánvéttel, amelynek során a megrendelt termékek árát, valamint a szállítási költséget a vásárló a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizeti meg készpénzben.

 8. A termékek megrendelése

  A webáruházban található termékek megrendeléséhez a vevőnek a következő technikai lépéseket kell megtennie:

  1. A termékek kiválasztása a Terméklistából
  2. A megrendelés megtekintése, az esetleges adatbeviteli hibák kijavítása
  3. Az Általános Szerződési Feltételek elolvasása és elfogadása
  4. A megrendelés jóváhagyása és az Eladó részére történő megküldése

  Eladó a vevő megrendelésének megérkezését a vevő által megadott e-mail címre a megrendelés adatait tartalmazó elektronikus levélben haladéktalanul visszaigazolja. A megrendelést a szolgáltató az elvárható biztonsági feltételek mellett elektronikus adathordozón rögzíti.

  A megrendelt termékekre vonatkozó adásvételi (szállítási) szerződés a felek között akkor jön létre, amikor a visszaigazolás vevő számára hozzáférhetővé válik. Amennyiben az Eladó az áruház nyitvatartási idején belül feladott rendelésre a visszaigazolást 48 órán belül nem teszi hozzáférhetővé, a vevő ajánlati kötöttsége megszűnik.

  A felek között létrejött szerződés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

  A szerződés nyelve: magyar

  A szerződésre az Eladó által közzétett Általános Szerződési Feltételek irányadóak.

  A webáruház használatával kapcsolatosan részletesebb magyarázatot a Webáruház működése menüpontban talál.

  Amennyiben segítségre van szüksége szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.

 9. Webáruház nyitvatartása

  Webáruházunk munkanapokon 9.30-17.00 óra között áll nyitva. A megrendeléseket a szállítási feltételekben megadottak alapján küldjük.

 10. Szállítási határidő és költségek

  A futár útján történiki. A szállítás költségének számítása a szállítási feltételekben rögzítettek alapján történik. Az Eladó fenntartja annak lehetőségét, hogy ha a megrendelt termék a raktárból elfogy, a megrendelést nem, vagy csak részben tudja teljesíteni. Ebben az esetben a vevővel telefonon egyezteti a későbbi szállítást.

 11. A termékek cseréje

  Ha a vevőnek nem felel meg a megrendelt termék, úgy azt postafordultával kicserélheti, azonban ebben az esetben a postaköltség a vevőt terheli, és a termék árából visszatérítést nem igényelhet.

 12. Elállás

  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A rendelet szerint fogyasztónak minősülő vevő a szerződéstől a megkötéstől számított nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

 13.  Szavatosság, jótállás

  A termékekre az Eladó szavatosságot vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréli. A vevő azonban átvételkor köteles meggyőződni a termék csomagolásának sérülésmentességéről, és mennyiségéről, mert utólagos reklamációval ezzel kapcsolatban nem élhet.

  A vevő a hibás terméket az Eladó költségére visszaküldheti az Eladónak a számlával együtt. Ha a termék kicserélésére nincs lehetőség, úgy a vevő jogosult másik terméket választani a hibás helyett. Ennek hiányában az Eladó a hibás termék vételárát 30 napon belül visszatéríti.

 14. Adatvédelem, adatbiztonság

  A termékek megrendeléséhez regisztráció szükséges. A regisztráció során az Eladó a vevő egyes személyes adatait kéri megadni. Az Eladó ezen személyes adatokat a vevő hozzájárulásával tárolja. Az Eladó a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a vevő a Regisztrációs Panelt ( Adatlapot ) kitölti és megrendelését elküldi. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag az Eladó kezeli a megrendelés teljesítése céljából, és azokat a vevő előzetes hozzájárulása nélkül nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra. Az Eladó jogosult a vevő személyes adatait a létrejött szerződésből eredő követelésének érvényesítése végett általa megbízott személynek átadni. A regisztrált vevő az Eladó által kezelt adatait bármikor megtekintheti, módosíthatja.

  Az Eladó által üzemeltetett szerver automatikusan gyűjt információkat a webáruház oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról. Ezek az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és csupán statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a vevők érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.

  Az Eladó mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében, azonban a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az interneten keresztül történő adatátvitel során a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes biztonságát.

  Amennyiben a vevő önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért az Eladó felelősséget nem vállal.

 15. A webáruház szerzői jogi védelme

  A www.szepsegeswebaruhaz.hu domain név alatt található oldalainak tartalma és elrendezése tekintetében az Eladót szerzői jogvédelem illeti meg, amely kiterjed az adatbázisokra és az adatbázisokat működtető szoftverekre. Ezen tartalmak tárolásához, másolásához, terjesztéséhez vagy bármilyen más módon történő üzleti célú felhasználásához az Eladó előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

  Az oldalakon az üzleti partnerek, gyártók megkülönböztetésére szolgáló megjelölések, védjegyek, logók is találhatók, amelyekre nézve a partnereket, gyártókat ugyancsak jogvédelem illeti meg.

  Minden vevő köteles tiszteletben tartani a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat a fentebb körülírt szellemi termékek esetében. A jogi oltalom alá eső alkotások bármilyen felhasználásához a jogosult kifejezett engedélye szükséges.

Akciós termékeink:

Holt-tengeri fürdősó (natúr 1 kg.)

AKCIÓ
-22%
Akciós Ára: 1490 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri fürdőcsomag

AKCIÓ
-6%
Akciós Ára: 3950 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri ajándékcsomag Férfiaknak

AKCIÓ
-7%
Akciós Ára: 4790 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri női szépség csomag

AKCIÓ
-9%
Akciós Ára: 5260 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri életérzés csomag

AKCIÓ
-5%
Akciós Ára: 6500 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós holt-tengeri arcápolási csomag

AKCIÓ
-9%
Akciós Ára: 6320 Ft
db.
Több Jana termék...

Akciós Holt-tengeri családi csomag

AKCIÓ
-12%
Akciós Ára: 11920 Ft
db.
Több Jana termék...
 
Adatvédelmi nyilatkozat  |   Üzletszabályzat (ÁSZF)  |   Szállítási feltételek  |   Kapcsolat
© szepsegeswebaruhaz.hu minden jog fenntartva! Honlapkészíés: - XLS.HU -
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk