TERMÉKEK

ÖNNEK AJÁNLJUK

KALO végleges szőrtelenítő spray ELFOGYOTT!

JANA Holt-tengeri életérzés csomag

JANA Holt-tengeri mamut csomag

Holt-tengeri termékek általános ismertető

Szépség egészség varázsa

A Holt-tenger egyedülálló gyógyító erejét már az ókorban felismerték, harcok dúltak az értékes terület megszerzéséért, ókori uralkodók, mint Kleopátra, Sába királynője, palotát emeltek a Holt-tenger partján és élvezték a fürdőzést.Híre a világ minden részébe eljutott, hiszen ki ne hallott, vagy látott volna képeket a fürdőzőkről, akik lebegnek a víz felszínén. A fekete gyógyiszappal bekent emberek bőrbetegségeiket vagy ízületeiket gyógyítják.

Évente százezrek keresik fel ezt a különleges tájat a világ minden részéből a gyógyulás, szépülés reményében.

Közel-Keleten Jordánia és Izrael határán, hazánktól 2200 km-re terül el. A föld legmélyebb pontja, a tengerszint alatt 397 m mélységben rejti a természet egyedülálló kincseit. A rendkívül magas, 30-33%-os sótartalmú vizében nem élnek élőlények, még mikrobák sem. Különleges sós vizéből sóoszlopok meredeznek. Partján nincsenek fák, nem zajonganak madarak, még a szél sem fúj. A környező hegyek időről időre eltűnnek, amikor a nyári forróság sófátyolba burkolja az egész tájat. E, szinte élettelen táj, a Holt-tenger.

A Holt-tenger a szépség és egészség forrása, vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel, igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben.


Szépítő hatás:

Hidratáló, ránctalanító, bőrkisimító, bőrpuhító, fiatalító


Gyógyító hatás:

  • BŐRBETEGSÉGEK: pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, pattanásos bőr (akne), allergiás bőrkiütések, napallergia kezelésére, érzékeny bőr ápolására kiválóak a Holt-tengeri készítmények.
  • REUMÁRA, IZÜLETI KOPÁSRA izületi gyulladás akut fázis utáni kezelésre is ajánlott.
  • IZOMFÁJDALMAKRA sportsérülésekre, izomhúzódásra is kiváló.
  • LÉGZŐSZERVI PROBLÉMÁKNÁL inhalálásra is alkalmazható a holt-tengeri fürdősó.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk