TERMÉKEK

ÖNNEK AJÁNLJUK

JANA Női szépség csomag ELFOGYOTT!

-21%

JANA Holt-tengeri mamut csomag

NISIM hajhullás elleni gél normál-száraz hajra 60 ml

-50%

Szakvélemény Kalo végleges szőrtelenítő

Kalo végleges szőrtelenítő termékek klinikai vizsgálata

 

(A moszkavai I. M. Sechenov klinikán szervezve 2000. október 31-én.)

 

Összegzés
(A Kalo szőrnövekedésgátló kísérleti eljárásának összefoglalója.)

 

Módszertan

Tizenhét 33- 58 életév közötti nő vett részt a megfigyelésben. A teszt alanyainak mindegyike testének különböző részein bőséges szőrnövekedéstől szenvedett. Már 13-35 éve szenvedtek a nemkívánt szőrtől. Az összes megfigyelt nő próbálkozott már előzőleg különböző szőreltávolítási módszerekkel, mint a borotválás, csipeszelés, elektrolízis és különböző depiláló krémek. Az előző eltávolító technikákkal a szőrtelenítés gyakorisága változatos, van aki naponta, van aki évente egyszer végezte. A megfigyelés során a szőrtelenítést a moszkvai orvosi akadémia I. M. Sechenov Bőrgyógyászati Klinikáján végezték a Nisim International által fejlesztett Gigi névre hallgató gyantával. A gyantázást követő első napon a Kalo szőrnövekedésgátlót háromszor 15 percig alkalmazták. A következő napon szintén 3X 15 percig használták. 

 

Eredmények

Négy résztvevő a hónaljnál végezte a megfigyelést. Mindegyikük hat teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Mind a négy nőnél jelentős csökkenés volt megfigyelhető a szőrtelenítés gyakoriságában, a kezdeti kéthetenkénti gyakoriság 5-6 hetenkéntire csökkent. Ez alátámasztja a szőrnövekedés lassulását a hónalj területén. Mindegyik páciens 65-75%-os négyzetcentiméterenkénti szőrcsökkenést mutatott. További eredményként mind a négyen az újranövő szőrszálak halványabbá válását regisztrálták.

 

Öt résztvevő hölgy a lábszáron történő szőrtelenítést tanulmányozta. Mindegyikük 6-7 teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Náluk jelentősen csökkent a szőrtelenítések gyakorisága, kéthetenkénti egyszeri alkalomról 5-6 hetenkéntire. Ez bizonyítja a szőrnövekedés lassulását a lábakon. Az összes páciens 50-65%-os négyzetcentiméterenkénti szőrcsökkenésről számolt be. Továbbá az összes hölgy tapasztalta, hogy a visszanövő szőrszálak halványodtak.

 

Három résztvevő a bikinivonalban végezte a megfigyelést. Mindegyikük 6-7 teljes szőrtelenítésen és Kalo kezelésen esett át. Lassú csökkenést tapasztaltak a szőrnövekedés gyakoriságában, három hetenkénti alkalomról négyhetenkénti alkalomra változott. Ez körülbelül 20-40%-os enyhe csökkenést mutat a bikinivonalban vizsgált 1 négyzetcentiméteres területen. A nők itt is tapasztalták az újranövő szőrszálak halványodását.

 

Öt résztvevő az arc és a nyak területét figyelte meg. Mindegyikük 6 teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Kettő hölgy csekély lassulást tapasztalt a szőr növekedésében, a szőrtelenítés gyakorisága egy héttel csökkent. A másik három páciensnél nem tapasztaltak jelentős változásokat. Három résztvevő nőnél tapasztaltuk a pigmentáció halványodását, a másik kettőnél nem volt jelentős változás. A vizsgált 1 négyzetcentiméteres területen 15-30%-os szőrcsökkenés volt megfigyelhető.

 

A teszt összes résztvevője elégedett volt a használat egyszerűségével és a Kalo szőrnövekedésgátló szer kedvező hatásával. A megfigyelés alatt egyetlen résztvevőnél sem volt tapasztalható mellékhatás.

A teszt lehetővé tette, hogy bemutassuk a Kalo viszonylag magas hatékonyságát az alkaron és lábon alkalmazva, valamint kevésbé észrevehető szőrcsökkenést a bikinivonal és az arc területén.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk