TERMÉKEK

ÖNNEK AJÁNLJUK

JANA Holt-tengeri mamut csomag

KALO végleges szőrtelenítő spray

KALO végleges szőrtelenítő spray

Szakvélemény Kalo végleges szőrtelenítő

Kalo végleges szőrtelenítő termékek klinikai vizsgálata

 

(A moszkavai I. M. Sechenov klinikán szervezve 2000. október 31-én.)

 

Összegzés
(A Kalo szőrnövekedésgátló kísérleti eljárásának összefoglalója.)

 

Módszertan

Tizenhét 33- 58 életév közötti nő vett részt a megfigyelésben. A teszt alanyainak mindegyike testének különböző részein bőséges szőrnövekedéstől szenvedett. Már 13-35 éve szenvedtek a nemkívánt szőrtől. Az összes megfigyelt nő próbálkozott már előzőleg különböző szőreltávolítási módszerekkel, mint a borotválás, csipeszelés, elektrolízis és különböző depiláló krémek. Az előző eltávolító technikákkal a szőrtelenítés gyakorisága változatos, van aki naponta, van aki évente egyszer végezte. A megfigyelés során a szőrtelenítést a moszkvai orvosi akadémia I. M. Sechenov Bőrgyógyászati Klinikáján végezték a Nisim International által fejlesztett Gigi névre hallgató gyantával. A gyantázást követő első napon a Kalo szőrnövekedésgátlót háromszor 15 percig alkalmazták. A következő napon szintén 3X 15 percig használták. 

 

Eredmények

Négy résztvevő a hónaljnál végezte a megfigyelést. Mindegyikük hat teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Mind a négy nőnél jelentős csökkenés volt megfigyelhető a szőrtelenítés gyakoriságában, a kezdeti kéthetenkénti gyakoriság 5-6 hetenkéntire csökkent. Ez alátámasztja a szőrnövekedés lassulását a hónalj területén. Mindegyik páciens 65-75%-os négyzetcentiméterenkénti szőrcsökkenést mutatott. További eredményként mind a négyen az újranövő szőrszálak halványabbá válását regisztrálták.

 

Öt résztvevő hölgy a lábszáron történő szőrtelenítést tanulmányozta. Mindegyikük 6-7 teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Náluk jelentősen csökkent a szőrtelenítések gyakorisága, kéthetenkénti egyszeri alkalomról 5-6 hetenkéntire. Ez bizonyítja a szőrnövekedés lassulását a lábakon. Az összes páciens 50-65%-os négyzetcentiméterenkénti szőrcsökkenésről számolt be. Továbbá az összes hölgy tapasztalta, hogy a visszanövő szőrszálak halványodtak.

 

Három résztvevő a bikinivonalban végezte a megfigyelést. Mindegyikük 6-7 teljes szőrtelenítésen és Kalo kezelésen esett át. Lassú csökkenést tapasztaltak a szőrnövekedés gyakoriságában, három hetenkénti alkalomról négyhetenkénti alkalomra változott. Ez körülbelül 20-40%-os enyhe csökkenést mutat a bikinivonalban vizsgált 1 négyzetcentiméteres területen. A nők itt is tapasztalták az újranövő szőrszálak halványodását.

 

Öt résztvevő az arc és a nyak területét figyelte meg. Mindegyikük 6 teljes szőrtelenítést és Kalo kezelést kapott. Kettő hölgy csekély lassulást tapasztalt a szőr növekedésében, a szőrtelenítés gyakorisága egy héttel csökkent. A másik három páciensnél nem tapasztaltak jelentős változásokat. Három résztvevő nőnél tapasztaltuk a pigmentáció halványodását, a másik kettőnél nem volt jelentős változás. A vizsgált 1 négyzetcentiméteres területen 15-30%-os szőrcsökkenés volt megfigyelhető.

 

A teszt összes résztvevője elégedett volt a használat egyszerűségével és a Kalo szőrnövekedésgátló szer kedvező hatásával. A megfigyelés alatt egyetlen résztvevőnél sem volt tapasztalható mellékhatás.

A teszt lehetővé tette, hogy bemutassuk a Kalo viszonylag magas hatékonyságát az alkaron és lábon alkalmazva, valamint kevésbé észrevehető szőrcsökkenést a bikinivonal és az arc területén.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk