TERMÉKEK

ÖNNEK AJÁNLJUK

KALO végleges szőrtelenítő spray ELFOGYOTT!

NISIM hajhullás elleni gél normál-száraz hajra 60 ml

-50%

KALO végleges szőrtelenítő spray ELFOGYOTT!

Kalo végleges szőrelenítő termékek ismertetője

Használati útmutató:

A természetes hatóanyagok, gyógynövénykivonatok kíméletesen, de rendkívül hatékonyan, irritáció nélkül szüntetik meg végleg a szőr növekedését.

A gyantázás, epilálás után azonnal alkalmazzuk a Kalo végtelen szőrtelenítő sprayt /hát, láb, mellkas / vagy az érzékeny területekre / intim testrész, hónalj, arc / kifejlesztett Kalo végleges szőrtelenítő krémet.

Az epilálás során megnyílt szőrtüszőbe mélyen masszírozzuk be a krémet, vagy oldatot, amely az üres follikulusz falán bevonatot alkotva, a kén megvonásával meggátolja a szőr újbóli kinövését. A szőreltávolítás napján alkalmazzuk 3 alkalommal, majd az elkövetkező napon még kétszer.

Mivel a szőrszálak növekedése nem egyenletes, ezért kb. 6 hónapig tartó ismételt kezelésekkel érhető el a teljes és végtelen szőrtelen állapot.


Eredmények:

Már az első alkalmazás után látványos a hatás, a még kinövő szőrszálak is gyengébbek és világosabbak lesznek.

Káros hatásoktól mentesen, bőrbarát hatóanyagokkal, természetes úton érheti el a végleg sima, bársonyos bőrfelületet az egész testen.

A szer alkalmazásával nem kell kozmetikába járni gyantázásra, elkerülheti a borotválás során fellépő irritációt, a bőr kiszáradását, az epilálás, gyantázás fájdalmát, a szőrszál bőr alá növését. Nem kell vagyonokat és rengeteg időt pazarolni más szőrtelenítési eljárásokra.

Próbálja ki a Kalo végtelen szőrtelenítőt, nem veszíthet semmit csak a nem kívánt szőrszálait.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk