TERMÉKEK

ÖNNEK AJÁNLJUK

NISIM hajhullás elleni gél normál-száraz hajra 60 ml

-50%

KALO végleges szőrtelenítő spray ELFOGYOTT!

JANA Holt-tengeri mamut csomag

Termékleírás: NISIM hajápolási termékek

A NISIM hajápolási termékek általános leírása

 

Mi okozza a hajhullást?

A férfiak hajhullása egy jellegzetes mintát követ, amit "Férfi Kopaszsági Mintának" hívnak. Amikor egy természetesen feltűnő enzim, amit 5 'alphareductase'-ként ismerünk, kapcsolatba lép a férfi hormonnal, a tesztoszteronnal, annak az eredménye a DHT. (Dihydrotestosteron) A DHT hozzákapcsolódik a receptortelepekhez a fejbőrön, és a hajnövekedésben megzavarja a bonyolult folyamatok normális lefolyását. A Nisim Newhair Biofactors samponok és balzsamok (serkentő kivonatok) klinikailag lettek kifejlesztve, hogy biztonságosan, hatásosan és természetesen hatástalanítsák a DHT-t.

Bár a DHT az elsődleges okozója a hajhullásnak, a férfiak és a nők is, szenvednek hajhullástól más különböző okok miatt is. Nőknél hormonális egyensúlyzavarok, mint a terhesség és a menopauza okozhatják a hajhullást. Férfiak és nők is elszenvedhetnek hajhullást a pajzsmirigyműködés zavarai következtében, valamint fizikai és lelki stressz, gyógyszerek (szteroidok és vérnyomásgyógyszerek) mellékhatásainak, helytelen étkezési szokások (hiányos tápanyag bevitel, elhízás) és a dohányzásnak köszönhetően.

 

Ezen okok következménye leggyakrabban a rossz vérkeringés, aminek javítására fejlesztették ki a NewHair Biofactort. Termékünk természetes értágítókat tartalmaz, melyek növelik a fejbőr periférikus vérkeringését. Lényegében a hatóanyag fejbőrbe való masszírozása már önmagában is a javuló vérkeringés elősegítője. Ráadásul a sampon mindennapi használata tisztán tartja a fejbőrt a környezeti szennyeződésektől, az izzadságtól, zsírtól, kosztól és mindentől, ami szintén hajhullást okozhat.

 

Tudományosan kifejlesztett, klinikailag tesztelt.

A Nisim NewHair Biofactor erőssége a növényi kivonataiban van. A dupla hatóanyagú eljárást azért használják, hogy biztosítsák, hogy a hatóanyag tartalmazza a vízben oldódó összetevőket és az alapvető zsírsavak páratlan szénláncait is. Az összetett poliszaharidok és alapvető tápanyagok szintén részei a hatóanyagnak, ami fenntartja és elősegíti az egészséges hajnövekedést. Használva az egyedülálló mikrokapszulás és mikroemulziós szállító rendszert, a gyógynövények elég kicsik ahhoz, hogy gyorsan felszívódjanak a fejbőrben, elérve a maximális eredményt a legrövidebb idő alatt.

A kétlépcsős utat használva elősegítjük a haj újranövekedését. Az egyedülálló mélytisztító samponok speciálisan lettek kialakítva, hogy tiszta, tápanyag-gazdag környezetet biztosítsanak az egészséges hajnövekedéshez. A hajstimuláló összetevők naponta kétszer használva segítenek visszaállítani a hajad eredeti állapotát.

 

A Nisim NewHair Biofactors termékek 148 résztvevővel lettek klinikailag tesztelve, akik a "férfi mintakopaszság" különböző fokán álltak. Az eredmények túlszárnyalták a legnagyobb várakozásainkat, 85.7 % résztvevőnél tapasztalva minimum 30 %-os új hajnövekedést.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk